communicatie-vormgeving

Ik mocht sinds 1990 de grafische vormgeving voor ZZP'ers, ondernemers, multinationals en ideële organisaties verzorgen. Grafische vormgeving is mijn specialiteit. Heeft u een logo en huisstijl, een website of webshop, een advertentie of brochure nodig... laat het dan weten.

communicatie-teksten

In samenwerking met professionele copywriters verzorg ik uw tekst. Dit kan een volledig nieuwe op maat geschreven tekst zijn, gedragen door een idee, kort en krachtig. Of een geredigeerde tekst op basis van aangeleverde kopij.

communicatie-advies

Heeft u behoefte aan advies bij uw marketing- en communicatieplan? Hulp nodig bij het bepalen van de beste communicatiestategie en communicatiemiddelen? Dat kan ook. Ik adviseer u hierbij en verzorg crossmediale communicatie met een duidelijk concept.

communicatie-onderhoud

Onderhoud bied ik bij websites. Websites die ik bij voorkeur responsive en in WordPress maak. WordPress is een redelijk eenvoudig systeem. Maar een website bouwen en te onderhouden vergt enige kennis. Ontbreekt deze kennis bij u dan kan ik het onderhoud doen.